Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sense of MAGIC




När dina stjärnhänder

nuddar mitt kaos

så vänder du på allting

Helvete förbyts till paradis

Din empati och insikt

får min själ att glittra

och jag älskar dej på nytt. 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 473 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-04 22:33



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Så underbar magi! :)
2011-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP