Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag går, springer långt om jag vill

Du siktar bakåt
Men jag vänder ständigt framåt

Nyckeln till mitt djupa
svalde jag alltid under kalla dagar

Inte redo att spy för dig heller

Vill vara luften under de fria fåglarnas vingar
Lämna det jag redan läst
Upptäcka det oupptäckta

För sången jag nynnar på nu
Är inte den du kan

Samlar doften sen
flyr jag.
Dig




Fri vers av laughingwith
Läst 332 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-05 19:11



Bookmark and Share


  Fru Intighet
Åh.. Vad underbart!
2011-04-05
  > Nästa text
< Föregående

laughingwith