Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlavalvet

De kroppar som himmelen ger till åsyn
resonerar och bestryker själen
i hjärtats den rödaste till färgen
och av valvets ihärdigaste till skyn

Det klara skimmer som förtäres av dyn
det som aldrig komma nå oss i världen
vi som inte förmått att mätta elden
människor som blint ville äga klarsyn

Väntan på ett regn av stjärnorna de små
är i gengäld inget som ger resultat
och ingenting vi har tid att vänta på

Det finns ej endast en sanning, det finns två
en för vilken vi har kärlek, en för hat
för lyckan skall komma, sedan skall den gå




Bunden vers (Sonett) av SmokingKoalaBears
Läst 329 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-05 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SmokingKoalaBears
SmokingKoalaBears