Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt vinterland (minnet av dig)

På en trottoar i nattlampornas ljus
såg jag ditt ansikte i kylans andning.

Medan röken försvann mot
stjärnorna suddades du också ut.

Det som återstår av värmen du gav mig
är kylan du lämnade efter dig

Livets gång är nu igensnöad och världen
ett vinterland som inte töar i april






Övriga genrer av JR
Läst 420 gånger
Publicerad 2005-12-20 02:46



Bookmark and Share


  frozen_yoghurt
Vackert skrivet! Sitter bara här och myser! :)
2006-01-20

  Jessica Ebbesson
Mycket vackert och poetiskt.
*Tycker om*
2005-12-20
  > Nästa text
< Föregående

JR
JR