Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rim på var 4:e. Om illusioner om lycka, kärlek och livet. Enjoy


Se på illusionen

Den spiralformade vägen
av en fjäder i luften
är drömmars karusell
av livets perfektion
Dess fridfulla landning
på gröna ängens gräs
är en evig kärlek
förkroppsligad illusion

Vi ser inte lövens dans
i vinden i slowmotion
eller molnens färd
över den blå himlen
Kärlek serveras alltid
i halvtomma glas
skitiga av deja vu´s
i halvklara minnen




Övriga genrer av JR
Läst 425 gånger
Publicerad 2006-01-27 03:38



Bookmark and Share


  Grizzly
gillade den här skarpt.. var också kul att finna vänner man redan har
2008-08-13

  Daemon
Instämmer med föregående talare...
"Kärlek serveras alltid i halvtomma glas, skitiga av deja vu´s i halvklara minnen". Härligt formulerat.
2006-01-29

    Orm den gamle VIP
Gillar de 4 sista raderna skarpt. De är på något sätt....rätt...
2006-01-27

    Kyon
Kanske är det bara jag som är kantstött men jag älskar formuleringen "Kärlek serveras alltid
i halvtomma glas".
2006-01-27
  > Nästa text
< Föregående

JR
JR