Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur är det med filosofin??


Jag och Platon

Jag och Platon pratade igår
Om sinne och idé
Men det är först nu jag förstår
Vad du verkligen é

Du är idén i sig
Vilsen i ett sinne
Stjärnor leder dig
Tills du är ett minne







Övriga genrer av JR
Läst 486 gånger
Publicerad 2005-10-05 02:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JR
JR