Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guds Kärleks Dimension


Jag befann mej i en seg Depression
när jag öppnade upp för Guds Dimension

Det mesta kändes som ett tomt Spektakel
Innan jag gick in i kärlekens Mirakel

När Jante spred
 ondska i en Epidemi
Själen åkte på stryk och skrek sitt tysta Skri

Då kom änglar med välsignat Bud
Tröstade & smekte min hungrande Hud

Ytan speeden & cynismen är idag Dominant
Men det kan inte utplånas som är vackert & Sant

I Själens djupa mörka Natt
Hörs ett barns ursinniga Skratt

Det är jag som har Vaknat
Och jag förnimmer allt jag Saknat

Genom kärleken kan jag Se
Allt som jag kan få & Ge.

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-05 23:05



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) fin!
2011-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP