Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag fäller en tår ~ det är vår mellan dina lår




det är snart vår
genom oss
en varm kår
stryker ditt hår
kysser dina lår
& fäller en tår
kärleken
helar våra sår
kuken min den står
& det är vår
mellan dina lår




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 301 gånger
Publicerad 2011-04-06 01:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP