Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och jag tror inte på oss.


romerska siffran för sex är VI

VI
inleder

tvåsamhet.

och vi vet

med säkerhet
i all hastighet

kanske vi byter skepnader
oavsett

TUSEN QUEERTEORIER FRAM

dagarna vi skriver

kommer aldrig
samla
damm.






Fri vers (Fri form) av Berlin
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-06 01:28



Bookmark and Share


  julia.s
älskar titeln! måste nog läsa dikten ett antal fler gånger. fint, hur eller hur.
2011-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Berlin