Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonannanstans




Nu är det äntligen april
Jag ska ge dej allt du vill


Vintern är borta i en fart
Vår kärlek får en ny start


Jag vill kyssa alla dina problem
Ta dej genom taggtrådssnåren hem


Vår ömhet färdas genom natt till dag
Älskar din gryende styrka, förut var du svag


Vi famnar varandras själ
Vi är befrielsen hack i häl


Idag är det bara vi två
Dina ögon är ljuvligt blå


I sanning är vi tillsammans
Dags att åka någon annanstans.






Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-06 02:14



Bookmark and Share


  Janne
Så ödmjuka
kärleksfulla rader,
dina vackra ord
binder sig samman
fint
2011-04-06

  Ninananonia VIP
Fin!
2011-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP