Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När ska människan stå upp?!



Var får SJÄLEN plats i vårt speedade samhälle!?

Där dom som arbetar jobbar tills de stupar,

och de arbetslösa famlar i tomhet.

Vi äter meningslöshet i form av illusioner

på TV, medans SJÄLEN hungrar och skriker...

När ska MÄNNISKAN stå upp ur sin mardröm?!




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-06 03:19



Bookmark and Share


  mare VIP
Håller med dig !!
2011-04-06

  Ninananonia VIP
Stark text.Berör,
2011-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP