Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överlevaren är den störste rebellen!




Jag är egentligen en död man

Få är de människor som minns mej

Poesin, katterna, musiken

och döden är mina bästa vänner.

46 år och arbetslös är andra

ord för värdelös

Jag är poet, och döden brinner

som en vacker nödutgång.

Mitt ansikte brinner av oskuldsfullhet,

men de onda krafterna

jagar mej i mina mardrömmar.

Joplin, Hendrix, Morrison,

jag borde ha varit död

för längesen...

Men: den störste rebellen

är Överlevaren! 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-06 04:30



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Så sant
och bra skrivet!
Jag är också
en rebell
och överlevare..
2011-04-08

  Mats Henricson
Känner mig också som en sådan, att blicka framåt och skaka av sig den mest obehagliga barlasten har varit min räddning !
2011-04-06

    ej medlem längre
Kraftfullt om överlevnad, namn odödliga har du i din dikt, som är en dikt som tränger sig fram och känns tidlös, odödlig, kraftfull
2011-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP