Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Världen är skapad för de goda, det fina, det underbara, men vad har hänt?


världen

Världen är hård
pengar är allt
du föds, du dör
livet är kort
livet är långt
men som du förstått
efter ljus kommer mörker
det är det vi just nu lever i




Fri vers (Fri form) av OntheEdgeofAcliff
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-07 00:49



Bookmark and Share


  Anna*
Det behövs globala konferenser där vår planets säkerhet diskuteras och kommer fram till lösningar som alla länder klarar av att uppfylla. Vår planet är inte stor när radioaktivitet blåser in, eller då grundvattnet blir förorenat.
2011-04-08
  > Nästa text
< Föregående

OntheEdgeofAcliff