Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dry your eyes mate

försök att bringa lycka till alla

inte bara din nära och kära

ge några minuter av din tid

och med det lilla

kan du utföra fina ting

det är viktigt att vi är enade




Fri vers av OntheEdgeofAcliff
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-07 13:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

OntheEdgeofAcliff