Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Riktig Kärlek Är Alltid Rätt



Riktig Kärlek Är Alltid Rätt

Nej... Sluta Inte .. Gå Inte Till Reträtt

Låt Din Vän Äta Sej Mätt

Det Där Problemet Klarar Ni Lätt



Riktig Kärlek Mörkret Slukar

Gör Bara Som Du Brukar

Släpp Loss Din Själaeld

Sitt Inte Där Modfälld



Dags Att Ta Nästa Steg

Vi Vet Att Du Inte Är Feg

Du Är Så Vacker & Full Av Mod

Kärleken Lyser I Ditt Blod




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-07 01:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ah.
Fint.
2011-04-07

  aol
som en pärla i en grå höstdag
2011-04-07

  Måna N. Berger
Vackert! En kärleksuppmaning vi behövde få ibland, när allt känns dött och grått!
2011-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP