http://www.youtube.com/watch?v=LE2WBSXJG8E&feature=related

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lyssna gärna till denna musik när du läser:
http://www.youtube.com/watch?v=LE2WBSXJG8E&feature=related




Jag är ganska mycket




Jag är ganska mycket ett vrak
I mitt ensamma hak
Men jag kan åtminstone en sak

Jag kan skriva
Jag kan själen återuppliva
Jag kan återigen mej själv bliva

Livet är ingen fest
Det känns som ett test
Jag älskar vardagen mest

Jag vet att jag är bra
Jag har iallafall funnit vad jag vill ha
Alla ni som bara suger energi ni kan dra

Jag är väldigt vacker
Trots mina depressiva atacker
Jag är absolut ingen datahacker

Det är maj
Känner att jag mognat
Går mina egna vägar
Säjer NEJ till det onda
Jag gör som JAG vill
Om du inte är intresserad
Så so what
Jag överlever vet du
Jag har andra som älskar mej
Fy faen för mänskor som hävdar att
de älskar ... men i själva verket bara
är ute efter att suga ur ens energi
Usch dra åt helvete
Jag avskyr ert beteende
Så låt mej va ifred
Tänk inte på mej tack

Denna månad maj ska jag vara vit
Jag ska inte dricka öl vin eller sprit
Till Gud, katterna & naturen känner jag tillit
Det är absolut inga fel med att vara eremit

Jag är så full av kärlek
Men vem ska få mitt smek
Jag vill inte gå på diskotek

Jag kopplar upp mej mot det som är sant & gott
Jag tar till vara på alla de gåvor jag fått
Känner att glädjen börjar strömma så smått

Livet handlar om att våga förneka & bejaka
Allt det bästa går att vinna tillbaka
Guld & skit mår man bra av att försaka

Jag ska skicka dej ett sms
Men känn ingen press
Allt jag vill är ömhet & bless
Längtar efter all din caress.

 




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-07 02:37



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Ja, jag känner mig
så hemma i din rytm
och dina tankar..
de är som mina och
i samma melodi..
Det blir som en
vacker musik
av det du skriver!
2011-04-08

  Ninananonia VIP
Härlig rytm i din dikt :) Gillar!
2011-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP