http://www.youtube.com/watch?v=0ikcf4C5r1c&NR=1

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssna gärna på detta när du läser:
http://www.youtube.com/watch?v=0ikcf4C5r1c&NR=1




Jag vill äta din ångest till frukost



Jag vill äta din ångest till frukost

Skapa tillsammans med dej

utifrån vad mörkret har förstört

Vill linda dina sorger i varma

lysande oerhörda

inkännande kyssar

Låt oss dansa till Coltrane

och låta vårt kaos knacka 

på hos Gud som bara vill

famna våra problem i sitt

allomfattande leende

 

Vi vågar äntligen låta oss överraskas

av våra bortglömda önskningars

allt tillrättaställande symfonier

av ömhet och sanning

Gud har burit oss genom sömnen

och terrorn, men nu är det dags 

att vakna till eros sprittande lekfullhet

Med våra huvuden höga

öppnar vi vårt lyssnandes

skattkammare, och vi dricker frid.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 697 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-04-07 03:32



Bookmark and Share


  Lenie
Väldigt stilla och vackert ...
2011-04-08

  Ninananonia VIP
:) Jättefint Johan! :)
2011-04-07

  Lena Själsöga Keijser
detta är

är
medvarande

utan
medberoende
2011-04-07

  aol
starkt så fint du kan formulera orden till känslor som berör,
2011-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP