Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alright

What gives you the right?
To break in front of my eyes
To leave into the night
Who told you it was alright

... to die?

Who said you could leave me
Leave me here alone
While you'll find a better place
To move on

Who said it was okey
To not say goodbye?
While I'm left with sorrow
Who told you it was alright

... to die?

Who told you it was alright ... to die?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Saknar dig broder, (but I'm doing alright, just so you know).




Fri vers (Fri form) av Aeonis
Läst 404 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-07 15:44



Bookmark and Share


  Daniel Toivola
Va vackert :D
2011-04-07

  Herr Funderare
Väldigt vackra ord som verkligen berör.
Älskar ditt sätt att fånga in dina känslor i vackra ord.
Du ska ha ett stort tack för att du är du.
Även om jag inte känner dig, så väcker dina tankar och ord känslor inom mig som ger mig massor.
Tack!!
2011-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Aeonis
Aeonis