Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sen kväll i april

Mitt ansikte speglas i vattenpölen
I den pöl som skapades den där natten i april
När allting var så underbart
När allt var stjärnklart

Jag visste vad jag ville
Jag ville skrika ut ditt namn
så att hela världen skulle förstå

Men nu är jag inte lika säker
Är du ärlig
Eller är det bara ett spel?




Fri vers av Jossan Ström
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-07 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jossan Ström