Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dröm utan verklighet

Lyckan är total
Jag har aldrig skrattat så mycket
Jag har aldrig varit så kär
Känslan av att bara ha dig nära
Vara där du är

Varför kan det inte vara på riktigt
Varför är det såhär?

Jag sitter och funderar
på om det verkligen är värt
Jag vill skrika ut ditt namn
Skrika så det hörs ända till Paris

Varför är allt bara en dröm utan verklighet?




Fri vers av Jossan Ström
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-07 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jossan Ström