Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den förlorade dagen gör natten starkare

den förlorade dagen gör natten starkare
i sin vredes anlete
andas kärleken

desperationen i viskningen som vet
men inte förmår
ändra riktning




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-07 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson