Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord som kom imorse


Vårens liv

Vår -
naturen får nytt
liv

framåt våren tar
vi ett stort kliv

Vår -
knoppar brister

framåt våren känns det
härligt att vintern vi nu mister

Vår -
utav regnets droppar
ser vi hur naturen blir så
glad

framåt våren anas grönskande
blad

Vår -
vinden friskar i
och avger en enorm energi

framåt våren byter vi ut vinterns
jackor och skor och man kan känna sig
fri

vad underbart detta är
VÅRENS LIV




Fri vers av sajo
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-08 15:36



Bookmark and Share


  ULJO
Ja den kommande tiden är underbar. Sol och värme och vackra blommor. Synd bara att det går så fort.
2011-04-11

  Maria T
Ja mycket händer ute i naturen nu
bland växter och djur
2011-04-10

  aol
ja underbart sprittande skriftat
2011-04-08
  > Nästa text
< Föregående

sajo