Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Telepati och Sandslott




När min tunga flödar ljus

och tar dej genom tunnel av kaos

du är förvirrad

så jag lägger dej i en sovvagn till Athen

Proppar dej full av Guds magi

och bästa Whiskey

väl avvägt kombinerad

med kärlek

Så landstiger vi Kos

och du sover i 48 timmar

som vanligt

medan jag

lyssnar på Coleman Hawkins

på stranden

byggandes sandslott

i telepati

med dina drömmar.

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 439 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-09 01:34



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Jättebra text. Intressant och fin.
2011-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP