Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

telefonen är tyst




Ball and chain, Joplin

Jag är trött och sliten

Endast katterna 

och änglarna och Gud

bryr sej om att

jag existerar...

Telefonen är tyst

Om de döda 

kunde ringa

så skulle jag

inget annat göra

än att prata i telefon

Min ensamhet

gör mej inget

men min längtan

och saknad

är djupare

än oceanerna

Poeter och youtube

är oaserna i mitt liv

Jag har en förvrängd

dygnsrytm

vaknar inte före

7 på kvällen

Min själ är min

sannaste oas

och mitt livs

glädjeämne

Drömmer otroliga

drömmar om "natten"

Det är där jag 

lever mitt sanna

välsignade liv

Gud älskar mej

i mina drömmar

och "dagen" bleknar

Jag bryr mej mest

om dom som bryr

sej om sina och mina drömmar

för där bor sanningen

och i poesin

Jag och katterna,

vi behöver ingen,

vi lever vårt

överjordiska liv

helt problemfria

och totalt hänsynslösa

och kompromisslösa

Jag BRYR mej om

andra människor...

men vägrar att

inställa mej i 

meningslösa

enkelriktade

så kallade

relationer

Telefonen är tyst

även fast jag 

är en av de mest

älskande människorna...

Gillar läget

och lyssnar vidare

på Janis...

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-09 05:51



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berör!
2011-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP