Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ulven


När jägaren blöder skrattar ulven

Hon närmar sig
strykande, hungrande

Ditt blod är varmt och ska släcka hennes törst

När bäckarna torkar
och ingen skugga finns





Fri vers av mishu
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-09 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mishu
mishu