Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gunga

Det var en gång en tjej.

Hon gungade. Hon gungade så ofta, att gungan hade lärt sig att den var till för att gungas.

En dag, behövde inte flickan ta fart på gungan.

Den gungade av sig själv, och sedan dess har den aldrig slutat gunga.




Fri vers av Tricia Johansson
Läst 290 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-10 18:39



Bookmark and Share


  Lennart Bång
Intressant att tolka denna :)
2011-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Tricia Johansson
Tricia Johansson