Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smöret och pålägget

Någonstans
mellan smöret och pålägget
ligger tusentals tankar
tårar och ångest

Sen kommer frågan
ost eller
skinka ?




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 447 gånger
Utvald text
Publicerad 2005-12-20 20:21



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
filosofiskt så in i vassen. bravo!
2005-12-21

    Regina E
Underbar! Kort och kärnfull - life must go on!
2005-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan