Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom Sorg



 

Varma klippor och vindar
Jordgubbar och saltstänkt hud


Soulsken och skratt


Vi älskar där vid havet
Vibrerande av livslust 

Sorg och smärta andas kärlek


Lyckliga gråter vi ljuset
Dagen en läkande orgasm


Stillhet glitter evighet

 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-11 23:09



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fint skrivet!
2011-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP