Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ett foster...

Jag virvlar
runt runt runt
i rymden
i mörkret
i allt
i intet
likt ett foster
- som ett foster

Runt runt runt
finns jag
- finns jag inte
är jag Jag
i intet
i alltet
som ett foster
virvlar jag runt
runt runt

Mina fötter
mina armar
viftar åt alla håll
tiden tiden tiden
som ett foster
i rymden

Jag ser min mor
en hel tidsrymd
en hel vintergata
ett helt universum
står emellan oss

Som ett foster - runt, runt, runt...



911009




Fri vers av Dalkullan
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-13 10:15



Bookmark and Share


  cilax VIP
Eoners kamp för visdom
Fint
2011-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Dalkullan
Dalkullan