Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske vännen Du finner

Människor krossar - människor förstör
människor förstår ej
alls vad Du gör.

Din tanke, är Din
egen
åt Ditt eget håll
går stegen.

Finns det någon -
som Dig alls förstår
när Du vill visa
det Du förmår.

Enslig är Din väg
att vandra - helt ensam Du är
- var är alla andra
dom skulle väl vara här?

Orden Du talar
vad vill Du ha sagt?
Orden dom skalar och skalar
med all deras makt.

Du fortsätter ensam
ut i Din värld
Vem vill Dig följa
bort på Din färd?

Kanske vännen Du finner
långt bort i öst
om Du skyndar
Du hinner
få höra hans röst.




Fri vers av Dalkullan
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-13 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dalkullan
Dalkullan