Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen värme igen

Våren åker in genom ögat, örat och näsan
allt jag ser, hör och känner kommer sen ut genom munnen
som ett vårskrik

Äntligen är den varma perioden på året här i gen...LYCKA!




Fri vers av Therés
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-12 07:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!