Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

100 ord i juletid

Någon viskade mord
någon skrek ut
100 ord !

Munnen min är smord
med låsolja och tomtarna
närmar sig för varje dag

Ho ho
no no
var finner man snöiga kläders
träff ?

Vågar man drömma om en vit jul
eller ska man klippa den gröna gräsmattan

Renarna
står redo
och glöggen är varm
tejpen har fastnat på min arm

Vi rimmar och
limmar på varandra
kanske
är mänsklig kontakt den bästa julklappen man kan få

Vem tänder
ditt levande ljus
och ser din glöd falna i älskogsmörker

Ölen
väter
nyss torkade läppar
och inga käppar i hjulen kan bromsa
orgasmernas efterspel




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 244 gånger
Publicerad 2005-12-20 21:11



Bookmark and Share


  Cris
He he! Den här texten var härlig! Ja , kanske bord eman ut och klippa gräset
2005-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan