Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett steg framåt två steg bakåt

För varje steg jag tar
Dras jag längre bakåt

När orken tar slut
När viljan försvinner

Då vet jag inte vad jag gör




Fri vers av zarolina
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-12 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zarolina