Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det här allt jag är värd?

När du vänder dig om
vem är det du ser?

Det kanske är helt tomt

Ser du rakt igenom mig?

För du tittar mig aldrig i ögonen längre
när jag pratar befinner du dig någon annanstans.

Jag vet att det bara är inbillning
Du älskar ju mig

Men du säger att jag inte har någon fantasi
Hur kan mitt huvud då hitta på allt det här?




Fri vers av zarolina
Läst 188 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-20 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zarolina