Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag minns

jag minns
hur det var innan
omringad av sorg
tomhet
jag minns vad
jag var
ensamhet sliter hjärtat
i tusen tusen bitar

ja jag minns
att jag var
omringad av sorg
i mörkrets hjärta
omsluten
hur det var
jag minns vad
jag var
frusen själ i tusen bitar

ja jag
minns




Fri vers av Cefsere Bardiqi Domi
Läst 274 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-12 21:30



Bookmark and Share


    AA VIP
Minnen kan smärta. Fint beskrivet. // AA
2011-04-12

    AA VIP
Minnen kan smärta. Fint beskrivet. // AA
2011-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Cefsere Bardiqi Domi
Cefsere Bardiqi Domi