Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du och jag

låt mig lägga huvudet vid ditt
hjärta, vill innerligt lyssna på alla slag
ömt får du smeka det blonda håret
så att vi kan andas in varandra
vill förbli där i all evighet min amour

låt mig leka med tanken att
jag bor vid ditt hjärta
Sen flyger vi iväg i kärlekens vingar
så att vi ingalunda ska behöva vara isär
vill fortfara att vara vid ditt hjärta




Fri vers av Cefsere Bardiqi Domi
Läst 341 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-05 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cefsere Bardiqi Domi
Cefsere Bardiqi Domi