Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ta mitt...

TA mitt hjärta,
gör vad du vill med det
Ta min själ
gör vad dig behagar
Ta mina andetag,en efter en
vid behov ta min syn
gör vad du längtar efter

För
Så mycket litar jag på dig. Idag och imorgon
och dagen därpå
och dagen därpå
och dagen därpå...




Fri vers av Cefsere Bardiqi Domi
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-25 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cefsere Bardiqi Domi
Cefsere Bardiqi Domi