Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samma ljus som Gud






Det är när vi väljer att

klä av oss allt

som vi vinner inträde

till festen

När vi vägrar att

kompromissa

bort det heliga

sätts

tillrättaställandets

läkeprocesser

igång

och

själen

finner nytt livsrum

och

kan andas

samma

ljus som Gud.






Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-12 21:47



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Den var fin :)
2011-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP