Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Imorgon

Imorgon så blir vädret varmare.
Imorgon blir allting så bra.
Imorgon så blir jag den charmare,
som jag innerst inne vill va'.

Imorgon så vaknar jag sprittande
med energi och med lust.
Inte som nu blir blott sittande
och med vanmakten tar sig en dust.

Imorgon är bladet än oskrivet
och ingenting ännu jag fått.
Imorgon då allting är ogivet
allt dåligt och allting så gott.

Imorgon finns även en morgondag.
Jag längtar nu redan till den.
Övermorgon ska bli av det imorgonslag,
som sen aldrig kommer igen.




Bunden vers (Rim) av Knickedick
Läst 279 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-13 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick