Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sårbar

Orden har lämnat mig, i deras ställe infinner sig sårbarheten
Jag är naken, avskalad, blottad inför din undrande blick
Frågan i den kan inte misstolkas, med all rätt vill du veta
Så syna mig, se på mig, inom mig, rör vid min innersta kärna
Visitera mig tills du Vet... jag vill dig inget illa...

Utan tvekan öppnar jag alla dörrar genom vilka du vill passera
Rädslan kramar mitt hjärta, men jag vill att du ska se
hela mig, alla delar, skrymslen, vrår
varje smärtande hemlighet
Jag vill vara ren inför Dig, du ska aldrig behöva undra
Tvekan har ingen plats mellan oss, det enda jag önskar få är din tillit...

Frusna tårar rinner sakta ner för mina kinder, osynliga
för det nakna ögat
Kampen rasar inom mig, aldrig förr har jag tillåtit någon så nära mig
Känslan är som Rysk Roulette, lika mycket att vinna som att förlora
Så rädd att Du ska vända och gå, lika rädd som för att du ska stanna
Stanna och omfamna min skygghet... skänka mig din vänskap...






Fri vers av Mystica
Läst 435 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-04-14 15:58



Bookmark and Share


  TT
...sårbart...naket...öppet...berörande...jag får goda vibbar av att läsa denna text...för den innehåller så mycket hopp och längtan som inte bara är svart utan ger intryck av en ärlig och stark stark framtidstro...gillar!!!
2011-05-02

    ej medlem längre
Du beskriver rädslan bra.
2011-04-29

  La Magnólia VIP
Vackert beskriver du den önskan och starka rädslan .. alla de motstridande känslor som skapar just den stora sårbarheten ...
2011-04-27

    Tea Alex
Intensiv. Sorglig.
2011-04-27

  detvarengång...
Man ser att du vet, man upplever det du upplever...om man själv vet.
Rädslan både för att vinna och förlora är så komplex, men vittnar också om om en stor insikt i denna komplexitet av dig som skriver. Livet har denna inneboende komplexitet. Kanske kommer den att visa sig vara enkel att förstå i sinom tid. Som en av alla de till synes paradoxala egenheter vi ständigt ställs inför.
2011-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Mystica
Mystica