Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att leva i minnet - att leva i nuet

Så länge -

som spindeln kilar över den varma asfalten
om våren
och de stora myrorna,
humlan brummar tvehågsen mellan vårblommorna,
molnen stackar sig, skymmer solen
och ett kölddrag förstummar,
bryts av solens strålar och fågelsången
Så länge -

vill jag ännu inte minnas




Fri vers av vera gade VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-04-14 16:42

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Jaseph
Härliga iakttagelser
av här och nu.
2011-04-15

  Gunnel Eriksson VIP
Intressant dikt.
Tänker mycket på min barndom, vilket
jag inte gjort förut. Tack för din
reflektion i vacker utformning.
2011-04-15
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP