Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I det vilda



Mänskor som fått växa

sej underbara i det vilda

Som älskat och blivit älskade

och är både starka och milda


~


Vilken oerhörd ljuskraft i deras ord

 blickar och handlingar

De sprider i vår värld mängder

av brillianta förvandlingar!




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-04-14 20:57



Bookmark and Share


  Sandkoja
Sant och vackert! Att växa är aldrig för sent.
2012-02-13

  Sandkoja
Sant och vackert! Att växa är aldrig för sent.
2012-02-13

  RosieLoveHeart
gillas skarpt , jättefint
2011-04-26

  firefire
härligt positivt att ta till sig;)) bra !!
2011-04-15

  Lindalou
Känner mig lite stärkt av denna dikt. Väldigt vacker och träffande.
2011-04-14

  Linda CH VIP
Oh, vad härligt att få läsa en så positiv text med ett underbart flyt.
2011-04-14

  Ninananonia VIP
Vackert!
Du sprider kärlek med dessa ord :)
2011-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP