Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Buon appetito!

~~~


det nyfunna chiliheta pastareceptet
hade under kvällen tagit form
och puttrade förnöjt på spisen
i väntan på dig

du ringde och sköt upp en timme
visst
men i stadig takt med din fylla
ökade timmarna till sex

resterna av kvällen står plastburkskalla i kylen


buon appetito!




~~~




Övriga genrer av Markattan
Läst 415 gånger
Publicerad 2005-12-21 09:39



Bookmark and Share


    barroom_hero
Ibland så blir det så här. Man lagar god och spännande mat och så blir dess öde en plastburk i kyl eller frys. Härligt skriven. Man känner en aning besvikelse över att det blev som det blev. (Fast i det avslutande buon appetito, låt u och o byta plats. :))
2005-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan