Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lycklig

jag såg dig i
drömen, verkligheten
uppenbarade sig
astronomisk
Affektion, du gjorde mig
euforisk

jag hade en
dröm, verkligheten
visade sig vara elyseisk
du gjorde mig
Lycklig

jag ser dig nu
framtiden, den är
gudomlig, du gör mig
Lycklig

jag är lycklig




Fri vers av Cefsere Bardiqi Domi
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-14 22:29



Bookmark and Share


  LassO
najs feeling real najs
2011-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Cefsere Bardiqi Domi
Cefsere Bardiqi Domi