Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löfte om en dödsdans

Vill du åter dansa en sinnenas dans?
Vill du känna hur sinnlighet spiras?
Vågar du dansa bort allt ditt inre nå'stans
så att hela din kvinnlighet firas?

Kom då till mig för jag vet att jag kan
få dig dansa tills andarna glöda.
Du är min kvinna och jag är din man.
Vi ska dansa ibland alla döda.




Bunden vers (Rim) av Knickedick
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-15 15:07



Bookmark and Share


  Carola Jeryd
Befriande och uppsluppen dans som sätter fart på mina tankar.
En dödsdans som lockar men kanske är förödande...
Härligt skrivet i alla fall!
Kramiz
2011-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick