Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag och Ira under den härliga solen i Katalonien (April 2011)
PS! tipsa gärna om du vet vem som skulle kunna tonsätta...




Jag vill känna (sångtext)

Jag vill känna hela livet
Jag vill leva varje dag
Jag vill göra nånting viktigt
nästan varje andetag

Göra världen lite bättre
Bjuda kärlek, liv och stöd
Hela dagen, alla nätter
Intill himlen färgas röd

refr.
% Låt mig leva fullt, Låt mig leva helt.
Låt mig väl förvalta det som mig blivit delt %

Jag behöver mig förlita
På mitt hjärtas inre röst
Som kan livets karta rita
Och ge dagligt stöd och tröst

Låt mig denna stund på jorden
Mestadels få göra rätt
Genom sången, genom orden
Och på alla andra sätt

refr.

Jag vill älska och bli älskad
Just precis för den jag är
Kunna njuta av det bästa
Som vårt liv här innebär

Tack för allt som jag förstår
Tack för allting som jag kan
Och så långt som jag förmår
Ska jag vara hel och sann

refr.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 840 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-04-15 15:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Äntligen har jag kunnat lyssna till din inspelning. Jättebra text!
2011-11-15

  Osvalds_Dotter VIP
En av de vackraste texter jag läst.
Låter både som sång och som psalm på något
sätt - Applåder!

//Jenny
2011-10-17

  Maj-Lis VIP
En helt underbar text
2011-06-22

  Knickedick
Underbar, men måste nog ha en melodi för att inte bli lite banal
2011-06-13

  Kimberly Enqvist
åh, skulle verkligen vilja höra den här texten bli till sång!
2011-05-03

  Blåbäret
omfattande och nära det levande...fint
2011-04-18

  Bibbi VIP
Suveränt bra.
2011-04-17

    ej medlem längre
Vackra tankar om att leva och verka på ett gott sätt, både för egen och andras del.
2011-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)