Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När det blåser under stjärnorna



När det blåser under stjärnorna

Kan du känna din själ vakna

Kan du höra hur livet

sjunger i tystnaden

när din helighet får blomma ut?

när det blåser i vårträden

under stjärnorna

och du äntligen kan andas

och se klart livets

lysande vilja






Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-15 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP