Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksregn




I ett regn av kärlek omfamnar jag världen

i en bön om godhet sorg och försoning

Jag gråter min kärlek
 
i ett gnistrande regn av sanning och hopp

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-15 19:21



Bookmark and Share


  queenia
tänk om man kunde se världen så vackert... *ros*
2011-04-17

  Elaine.S VIP
Ett underbart och fruktbart regn
2011-04-15

  Ninananonia VIP
Vackert kärleksregn :)
2011-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP