Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glittrande ögon värmer mitt hjärta

Varma ljumma västanvindar, smeker med sin bris din kind
Vattnets glittriga yta, blänker som diamanter i dina ögon
Trädens gröna krona, susar i vinden och brusar lugnande i dina öron
Ditt hjärta fylls av en solig vårlig värme
Dina fötter smeker det nya friska gräset
Dina varma mjuka händer håller i mina kalla fingrar
Dina ögon glittrar mot mig med ett stort leende
Ditt hjärta öppnas mot mig och erövrar varje själslig nivå
Du kämpar mot något som inte finns, en hård mur börjar falla
Din värme sprids som en gloria runt dig, den strålar som solen och värmer mig
Din hand i min och livet är värt att leva
Ensam har vintern varit lång, svår och kall
Vårens knoppar brister, en ljuvlig grönska gnistrar
Blomstren slår ut och sträcker sig mot solen
Mitt hårda hjärta smälter och fylls av en innerlig varm längtan
Ditt stora leende smittar och lyfter mina tankar till utomjordiska höjder
Den lilla blomknoppen vecklar ut sina kronblad i det starka ljuset
Var och en är ensam men tillsammans har man känslor som fyller miljoner
En äng fylld av blommor, tusental som strålar som stjärnor
Ett hjärta som fylls av efterlängtad värme och lycka
Våren har anlänt med solsken och grönt
Den blomstrande tiden är här.




Fri vers av Anna Elisabet
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-15 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Elisabet
Anna Elisabet