Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barfotaängen

Barfota bland blommor på doftande äng

med kvittrande fåglar och vinden som sällskap

Varma solstrålar träffar min bleka kropp

Minnen skapas

Jag lever just nu




Fri vers av Anna Elisabet
Läst 86 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-27 12:35



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Fint och meditativt!
2021-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Anna Elisabet
Anna Elisabet